Många fötter blir det!

Så roligt har jag på jobbet att jag inte hinner uppdatera hemsidan. En bokad kalender är en rolig kalender. Många trevliga kunder och nya utmaningar hela tiden.

Har varit på kurs på Huddinge Sjukhus, Diabetesfoten. En riktigt bra utbildning och härligt att dela den med många terapeuter i landet.

Jag kör på som vanligt med kvällsöppet på tisdagar och tar emot bokningar via telefon/mejl/facebook. Actiway funkar också, det är en friskvårdscheck som vissa arbetsgivare har till sina anställda. Fint inslagna presentkort fixar jag, går bra att ringa och boka så förbereder jag!

Stödstrumpor och diabetesstrumpor för känsliga fötter säljer jag på salongen och det är populära och även prisvärda fotkrämer.

Välkomna att boka en tid för lite välmående i skön miljö. 070-5109767.

Pernillas Fotvård